Een nieuwe dirigent voor Puur

Na 2 jaar ontzettend leuk samenwerken met Jan Willem van Hees heeft hij besloten te gaan stoppen als dirigent van Puur. En dan niet omdat het niet leuk meer was maar meer omdat hij meer tijd aan zijn gezin wil besteden (hij is net vader geworden) en zijn werk als docent ook steeds meer tijd gaat vragen. We zijn ontzettend blij dat we nu al heel snel een nieuwe dirigent kunnen presenteren. Onze nieuwe dirigent wordt Suzanne Dullaart. Na een auditie voor het koor zal ze op 3 november het stokje gaan overnemen van Jan Willem

suzanne_puur

Suzanne studeert op dit moment nog aan het conservatorium in Groningen en zal in 2017 afstuderen als Docent muziek. Tijdens deze studie kwam ze met verschillende banen en instellingen in contact om muzikale activiteiten te verrichten.
Zo heeft ze colleges mogen geven als docent muzisch agogische activiteiten aan de Hanze studie sociaal pedagogische hulpverlening, is ze zangeres en gitarist in verschillende band combinaties en op deze manier kwam ze ook in contact met het popkoor PUUR.
We hopen dat ze haar ervaring nu samen met de leden van PUUR kan gebruiken om samen mooie muziek te gaan maken.
En bij Puur staat naast kwaliteit en muzikaliteit ook plezier voorop!