Lid worden

puur10Voel je je aangesproken, heb je interesse om lid te worden, kom dan gerust eens kijken en luisteren op een repetitie avond. Je kan dan de sfeer proeven en zelf oordelen of het gekozen repertoire en de manier van studeren je aanspreekt.

Er wordt wekelijks gerepeteerd op de donderdagavond van 19.45 tot 21.45 in het Muziekcentrum Noordenveld Het Akkoord aan de Klimop 2b in Roden. We doen dit het hele jaar met uitzondering van officiële feestdagen, de zomervakantie en de Kerstvakantie.

Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken/luisteren, maar laat ons van te voren even weten wanneer je wilt komen door een mail te sturen naar secretaris@popkoor-puur.nl . Als er door omstandigheden geen repetitie is kunnen we dit dan ook aangeven. Je mag 3 keer vrijblijvend meedoen met de repetitie waarbij de dirigent samen met jou kijkt bij welke stempartij je zou kunnen passen.

Om de balans in het koor te houden hebben we een maximum aantal leden per stempartij vastgesteld. Wil je lid worden dan kun je je inschrijven. Als er geen plaats is bij jouw stempartij, dan kom je op de wachtlijst en krijg je bericht zodra er ruimte is.
Kosten: eenmalig inschrijfgeld: € 5,00 | Contributie: € 23,00 per maand

Wens je ons koor een warm hart toe, dan kan je ook vriend worden van Puur.
Voor minimaal €10,00 of een zelf te bepalen donatie per jaar houden we  je van alle activiteiten en concerten op de hoogte.

PRIVCACYBELEID VAN POPKOOR PUUR dd 1 juni 2018