Lid worden

Voel je je aangesproken, heb je interesse om lid te worden, kom dan gerust eens kijken en luisteren op een repetitie- avond. Je kunt dan de sfeer proeven en zelf oordelen of het gekozen repertoire en de manier van studeren je aanspreekt.

Waar en wanneer

Er wordt wekelijks gerepeteerd op de donderdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in Muziekcentrum Noordenveld Het Akkoord aan de Klimop 2b in Roden. We doen dit het hele jaar met uitzondering van officiële feestdagen, de zomervakantie en de kerstvakantie.

Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken/luisteren, maar laat ons van te voren even weten wanneer je wilt komen door een mail te sturen naar secretaris@popkoor-puur.nl . Dan zorgen we er voor dat je de beschikking hebt over de nummers die we gaan zingen. Als er door omstandigheden geen repetitie is kunnen we dit dan ook aangeven.

Je mag 3 keer vrijblijvend meedoen met de repetitie waarbij de dirigent samen met jou kijkt bij welke stempartij je het beste past. Wil je lid worden dan kun je je inschrijven. We hebben samen met de dirigente afgesproken dat het belangrijk is dat er een goede balans van stempartijen in het koor is. Ook willen we een koor dat niet groter is dan 60 leden. Als er geen plaats is bij jouw stempartij, dan kom je op de wachtlijst en krijg je bericht zodra er ruimte is.
Kosten: eenmalig inschrijfgeld: € 5,00 | Contributie: € 23,00 per maand

Vrienden van Puur

Wens je ons koor een warm hart toe, dan kun je ook vriend worden van Puur.
Voor minimaal €10,00 of een zelf te bepalen bedrag per jaar houden we  je van alle activiteiten en concerten op de hoogte.

PRIVCACYBELEID VAN POPKOOR PUUR dd 1 juni 2018