Onze dirigent en pianist

Suzanne Dullaart

In 2017 is Suzanne afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen waarna zij is gaan werken in het muziekonderwijs. In het dagelijks leven is Suzanne bezig met muzieklessen geven aan verschillende leeftijden en doelgroepen. Daarnaast geeft zij het vak muzisch agogische activiteiten op de Hanze opleiding Social Work en is zij dirigent van popkoor Puur.

‘’Samen met de leden van popkoor PUUR werk ik aan de kwaliteit van het zingen en proberen we te werken aan een mooie podium presentatie. We streven ernaar om te blijven groeien, maar het plezier in het zingen met elkaar voert de boventoon!

Suzanne Dullaart

======================================================================

Rob Vlaar

Ik ben Rob Vlaar, 65 jaar, en al zo lang als ik me kan herinneren muziek aan het maken.

Vanaf m’n achtste kreeg ik pianoles, op de middelbare school kwam de gitaar daarbij. Van mijn eerste salaris kocht ik een saxofoon, en dat werd toen mijn grote liefde. Jaren later ontdekte ik per toeval de accordeon. Heerlijk om eens aan de achterkant van de band te staan als begeleider! Als accordeonist begeleidde ik een aantal

Later ben ik ook actief geweest als dirigent. Daarvoor heb ik 2 intensieve (koor)directiecursussen gevolgd bij Rineke Marwitz. Ik zat in talloze bands, orkesten en theatergroepen, waarmee ik muzikaal over de wereld zwierf. Vier jaar geleden verhuisde ik van Amsterdam naar Den Andel in Noord-Groningen. Er gebeurt hier muzikaal ook veel, dus ik verveel me geen moment.

Ik heb affiniteit met veel verschillende stijlen, Balkan, Jazz, Pop, Wereldmuziek en Levensliederen (van Fado tot Zeemansliederen). Ik ben nog actief op de piano, accordeon en saxofoon. En met een grote ronde marimba, waar met meerdere personen op gespeeld kan worden!

Ik woon naar volle tevredenheid in den Andel met mijn vriendin Marjolijn die prachtig viool speelt, en Sjabbes, mijn hond. Ik heb 2 volwassen zoons.

Rob Vlaar